IRODAHÁZ Kecskemét

KECSKEMÉT, LÁSZLÓ KÁROLY UTCA 16. SZÁM ALATTI IRODAHÁZ

I. TULAJDONI HELYZETE:

A kecskeméti 794 hrsz-on nyilvántartott ingatlan egészhez viszonyított 658/3530-ad tulajdoni illetősége a Bács-Zöldért Zrt. tulajdona. A fennmaradó 2872/3530-ad tulajdoni illetőség egy olasz tulajdonú korlátolt felelősségű társaság tulajdonában áll.

Az ingatlan fenti arányok szerinti közös tulajdon, de a tulajdonostársak tulajdoni illetősége, a használati-birtoklási viszonyai megosztottak és tisztázottak.

A zrt. fenti tulajdoni illetősége természetben megegyezik a Kecskemét, László Károly utca 16. szám alatt található irodaház épülettel, amely un. úszótelken áll.

II. AZ IRODAHÁZ KECSKEMÉT VÁROSON BELÜLI ELHELYEZKEDÉSE ÉS AZ IRODAÉPÜLET RÖVID BEMUTATÁSA:

Az irodaház Kecskemét szorosan vett központja mellett, a belváros közvetlen közelében az un. kiskörútba torkolló csendes utcában, a László Károly utcában helyezkedik el.

Az épület városon belüli mintegy központi elhelyezkedésére tekintettel, mind gyalogosan, mind személygépkocsival történő megközelíthetősége ideális.

Az irodaépületből a közintézmények (Polgármesteri Hivatal, Államigazgatási Hivatal, megyei APEH és T.B . Igazgatóság stb.), városi és megyei Bíróság, a megyei és városi rendőrség, központi postahivatal, helyi és távolsági vonat- és autóbuszpályaudvar, tömegközlekedési eszközök igénybe vétele nélkül, 10 -15 perc alatt gyalogosan felkereshetők.

Az irodaház szomszédságában és környezetében lakóházak találhatók a közúti közlekedés zaja nem zavarja az irodaházban folyó munkát.

A zavartalan parkírozás lehetősége adott, mert az irodaház előtt, illetve az utcában, valamint az utca végén kifejezetten kialakított területen együttesen mintegy 50-100 személygépkocsi egyidejű és részben ingyenes várakozására van lehetőség.

Az irodaépület az 1980-as évek elején létesült, tégla építésű, szabályozható gázkonvektor fűtésű karbantartott épület, amely jelenleg is irodaházként funkcionál.

Az irodaház lapos tetős, földszint és további két szint részből álló, összesen hozzávetőleg 1500 m2 hasznos alapterületű (földszint : kb. 480 m2, I.em.: kb. 515 m2, II. em.: kb. 500 m2) épület.

Földszinti épületrész:

A teljes földszinti rész jelenleg kiadva.

I. emeleti és a II. emeleti épületrész:

Az I. és a II. emeleten különféle, 12-40 m2 nagyságú szobák kiadók 2000.- Ft+ÁFA/m2/hó díj ellenében. A szobák és az emeleteken található teakonyhák és mellékhelyiségek kulturált felújítása a közelmúltban befejeződött.

Az irodaház szokásos hideg - melegvíz, vezetékes gáz, villanyáram közművel rendelkezik, amely közművek fogyasztása a fentiekben említett társtulajdonostól függetlenül egyedileg mérhető.

Az kecskeméti irodaház - igény esetén- emeletráépítéssel bővíthető. Az irodaépület homlokzata szigeteléssel ellátott.
Kecskeméti irodaház alaprajzaTekintse meg a kecskeméti irodaház alaprajzát »

III. HASZNOSÍTÁS KOMPETENCIÁJA:

A Zrt. részéről a bérbeadásnak, az értékesítésnek társasági jogi akadálya nincs, a vezérigazgató ill. az igazgatóság a közgyűlés felhatalmazását bírja a szükséges tárgyalások lefolytatására és a szerződés megkötésére. Külön közgyűlési tartására nincs szükség.

A közös tulajdoni jogállására tekintettel az I. pontban említett társtulajdonos elővásárlási joglemondó nyilatkozata szükséges, amelynek megadása biztosítottnak tekinthető, tekintettel arra, hogy a tulajdonostárs olasz kft. is nyitott tulajdoni illetősége értékesítésére

IV. AJÁNLATI ÁR:

A Bács-Zöldért Zrt. tulajdoni illetőségének megfelelő irodaház eladási irányára: 350MFt + ÁFA.
A bérleti díj: 2000.-Ft + ÁFA / hó / m2.
A bérleti díj magában foglalja a szokásos mértékű energiafogyasztás (villany, gáz) költségét is.